Onko yrityksesi valmis kansainvälisille markkinoille tai haetko avauksia uusille markkinoille?

INTERNATIONAL SCALER -sininen logo
WTC Turku herättää henkiin yhteisvientihankkeet Inernational Scaler -toiminnalla. Hanke rahoitetaan Varsinais-Suomen liiton Alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman tukemisen (AKKE) rahoituksella. 
Mukaan lähtevältä yritykseltä odotetaan 10 – 50 t € käyttöpääomaa ja riittävää henkilöresurssia vientihankkeen toteuttamiseen, halua hakea synergiaa muiden yritysten kanssa, sekä joustavuutta työskennellä konsortiossa.

Lisätiedot jani@wtc-turku.fi tai 050 3759944

Jouluaikaan Passarissa myydään Uudenkaupungin merihistoriallisen yhdistyksen joulukortteja

Uudenkaupungin merihistoriallisen yhdistyksen joulukortti, jossa laiva seilaa merellä.
Jouluaikaan Passarissa myydään Uudenkaupungin merihistoriallisen yhdistyksen joulukortteja 2 €/kpl. Hinta sisältää kirjekuoren.

Korona-altistumisia Seikowin päiväkodissa ja Hakametsän koulussa

Uudenkaupungin koronatiedote.

Epidemia kuormittaa nyt erityisesti päiväkoteja ja kouluja

Seikowin päiväkodissa on ollut mahdollisuus altistua koronavirukselle keskiviikkona 24.11. Altistumisia on voinut tapahtua kahdessa päiväkotiryhmässä. Hakametsän koulussa on todettu uusia koronatartuntoja. Myös Kalannin ja Pohitullin kouluissa, sekä Päiväkoti Pisarassa on ollut mahdollista altistua koronavirukselle viime viikon aikana.

Nuorisovaltuusto palkitsi Kristiina Kaupinsalon

Uudenkaupungin nuorisovaltuusto myönsi tänä vuonna jo perinteikkään Naakka -patsaan Kristiina Kaupinsalolle.

Perusteluina nuorisovaltuusto toteaa, että Kristiina Kaupinsalo on auttanut monia nuoria ja saanut paljon positiivista palautetta työstään. Hän on työssään pätevä ja on omalta osaltaan parantanut koulujen ilmapiiriä. Hän on monen nuoren elämässä merkittävä henkilö ja myös tuonut mielenrauhaa nuorille.

Nuorisovaltuusto jakaa Naakka-patsaan vuosittain henkilölle, joka on toiminnallaan edistänyt nuorten asioita Uudessakaupungissa.

Ulkojäiden ja latujen tilanne

Tällä sivulla voi seurata sekä Uudenkaupungin ulkojäiden että latujen tilannetta. (Päivitetty 30.11.2021)

HUOM! Laduilla lenkkeily ja koirien ulkoiluttaminen on kiellettyä hiihtokauden aikana.

Korona-altistumisia ja tartuntoja Uudenkaupungin kouluissa, päiväkodeissa ja uimahallissa

Uudenkaupungin koronatiedote.

Tartuntoja kouluissa ja päiväkodissa

Epidemiatilanne on tällä hetkellä pahimmillaan kouluissa ja päiväkodeissa. Kalannin ja Hakametsän kouluissa tapahtui viime viikolla korona-altistumisia ja tällä viikolla molemmista kouluista on saatu uusia positiivisia testituloksia. Myös Pohitullin koulussa ja Päiväkoti Pisarassa on ollut kuluvan viikon aikana korona-altistumisia ja tartuntoja.

Makean veden altaan veneportit suljetaan 29.11.2021

Veneilykausi alkaa 6.4.2017
Vohdensaaren ja Vintrinrauman veneportit suljetaan 29.11.2021 lähtien talven ajaksi. Veneportit avataan keväällä 2022 jäiden lähdettyä.

Toivotamme kaikille veneileville leppoisaa talvea ja mukavaa Joulun odotusta.
 

Uudenkaupungin terveysasema järjestää Walk in -tapahtumia koronapassien hakuun

Kuva soten ikoni, käsistä muodostuva sydän

Koronapassin voi esittää mobiililaitteen näytöltä

Koronapassi on sama asia kuin jo aiemmin käytössä ollut EU-koronatodistus. Se on otettavissa Omakanta.fi -nettisivustolta joko tulosteena tai tallenteena esimerkiksi kännykkään. Omakanta.fi -sivustolle kirjaudutaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella, jonka jälkeen sivustolla ohjataan selkeästi mistä ja miten todistus on otettavissa.

Kaupunginjohtaja Atso Vainio selvittää kaupunkilaisten mielipiteitä robottipuhelujen avulla

Kaupunginjohtaja Atso Vainio

Puhelinhaastattelulla halutaan tavoittaa tuhansia uusikaupunkilaisia

Kaupunginjohtaja Atso Vainion äänellä toteutettavien puhelujen avulla Uudenkaupungin kaupunki haluaa kuulla tuhansia kaupunkilaisia.

- Kaupunkilaisten näkemykset ovat erittäin tärkeässä roolissa kaupungin strategian päivityksessä. Robotiikan avulla toteutetut puhelinhaastattelut tarjoavat meille uudenlaisen ja tehokkaan keinon saada mahdollisimman monen kaupunkilaisen ääni kuuluviin, Vainio toteaa.