Uusikaupunki mukana Matka 2023 -messuilla Helsingissä

Valitse Uusikaupunki -esitteen kansi

Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma Matkamessut järjestetään kolmen vuoden tauon jälkeen 19.-22.1.2023 Helsingin messukeskuksessa. Uusikaupunki on mukana messuilla omalla ständillä, Suomen Saaristo -nimeä kantavalla yhteisosastolla. Osaston numero on 6n 48-3. Yhteisosastolla ovat mukana myös Turku, Naantali, Salo, Parainen, Kemiönsaari, Kaarina, Rauma, Pori, Ahvenanmaa, Taivassalo ja Kustavi.

Uusikaupunki esittäytyy monipuolisena meri- ja puutalokaupunkina, jonka uniikit ja mielenkiintoiset nähtävyydet ja tapahtumat, monipuoliset harrastusmahdollisuudet, runsas kulttuuritarjonta, paikalliset herkut ja palvelevat puodit sekä upeat meri- ja luontokohteet houkuttelevat ja tarjoavat vieraille yksilöllisiä elämyksiä ympäri vuoden.

-  On hienoa päästä muutaman vuoden tauon jälkeen jälleen tapaamaan kasvokkain niin asiakkaita kuin kollegoitakin ja näkemään mitä kaikkea messuilla on tarjolla. Odotan erittäin vilkkaita messupäiviä, Uudenkaupungin matkailusuunnittelija Irmeli Laiho-Andersson kertoo.

Uudenkaupungin uunituore Valitse Uusikaupunki 2023 – esite tulee jakoon messuille. Oppaasta löytyy monenlaista tietoa Uudenkaupungin näkemisistä ja tekemisistä, meri- ja luontokohteista, liikunta- ja harrastusmahdollisuuksista, ruokapaikoista, majoituksista, ostosmahdollisuuksista sekä monenlaisista muista tärkeistä palveluista.
Vuoden 2023 Valitse Uusikaupunki -esitteen nettiversio on jo nyt luettavissa täältä!

Osaston leikkimielisessä yleisökilpailussa on pääpalkintona majoitus- ja ruokailupaketti Uudessakaupungissa. Kilpailu toteutetaan ensimmäistä kertaa pelkästään nettiversiona. Oman älylaitteen lisäksi vastaamaan pystyy myös osastolla olevan kosketusnäytön avulla. Näyttöä hyödynnetään myös Uusikaupunki-videoiden esittelyyn.


Torstaina 19.1. messut on suunnattu pelkästään matkailualan ammattilaisille. Kaikelle yleisölle messut ovat avoinna perjantaina 20.1. klo 10–18 sekä lauantaina 21.1. ja sunnuntaina 22.1. klo 10-18.
Tervetuloa tutustumaan Uudenkaupungin ja Suomen Saariston mielenkiintoiseen ja monipuoliseen tarjontaan 6n 48-3!