Elinkeinot ja yrittäminen
Työ ja yrittäminen

Avoimet työpaikat

Uudenkaupungin kaupunki tarjoaa mahdollisuuksia monen eri alan ammattilaisille. Kaupungin palveluksessa on noin 1000 henkilöä. Tarvitsemme jatkuvasti uusia työntekijöitä, sijaisia ja harjoittelijoita. Kaupungille voi tulla myös kesätöihin.

Kaupungin avoimien työpaikkojen ilmoitukset ovat Kuntarekry.fi -palvelussa. Mikäli ilmenee ongelmia hakemustietojen täyttämisessä, ota yhteyttä hakuilmoituksessa mainittuun yhteyshenkilöön.
 


Uudenkaupungin kaupungin järjestämät ja tukemat nuorten kesätyöpaikat vuonna 2022


Yritystukipaikat (70 kpl)

Uudenkaupungin kaupunki tarjoaa yrityksille tukea nuorten työllistämiseen kesälle 2022. Yritystukipaikkojen hakuaika on 1.3. – 3.6.2022.

Yritystukipaikkoja voivat hakea koululaiset ja opiskelijat, jotka ovat syntyneet 1.1.2002 – 31.12.2006. Nuoret hakevat yritystukipaikkansa itse ottamalla yhteyttä haluamaansa yritykseen. Tuen määrä yritykselle on 52 %:a nuorelle maksetusta bruttopalkasta, kuitenkin enintään 300 euroa/nuori. Tuki maksetaan yritykselle jälkikäteen.

Yritystukihakemusten paperisia lomakkeita saa tarvittaessa palvelupiste Passarista, mikäli ei ole mahdollisuutta itse tulostaa lomaketta netistä Uudenkaupungin kaupungin sivuilta.

Yritystukihakemuksen palauttaminen

Yritystukihakemuksen voi palauttaa joko sähköpostin liitteenä anne.ruotsalainen@uusikaupunki.fi tai palvelupiste Passariin (Rauhankatu 10), aukioloajat ma – pe 9.00 – 15.00 ja puhelin 050 420 5260. Palvelupiste Passarin aukioloaikojen ulkopuolella yritystukisopimuksen voi palauttaa Passarin lukolliseen postilaatikkoon, joka on sisäpihan puolella ulko-oven vieressä.

Uudenkaupungin kaupungin oman organisaation paikat 

Haku kaupungin oman organisaation kesätyöpaikkoihin on päättynyt vuoden 2022 osalta. Kesätöitä haki tänä vuonna 55 nuorta, joista 50 täytti hakukriteerit. Kaikki hakukirteerit täyttäneet nuoret saivat kesätyöpaikan kaupungilta ja kirjeet kesätyöpaikasta ovat lähteneet viikon 14 lopulla. Kiitos kaikille hakemuksensa jättäneille mielenkiinnosta kaupungin kesätöitä kohtaan!
 


Henkilöstöjohtaja
Maaru Seikola
puh. 040 664 0110

Henkilöstösihteeri
Nina Wennerström-Hämäläinen
puh. 050 542 3001

Palvelusihteeri 
Anne Ruotsalainen
puh. 050 561 3746

Sähköposti: 
etunimi.sukunimi@uusikaupunki.fi

Tutustu alueemme kaikkiin avoimiin työpaikkoihin TE-palveluiden sivulla.

Vinkkejä työpaikaikoista löytyy Facebookin Uudenkaupungin työpaikat -ryhmästä, joka on työnantajien ja työnhakijoiden kohtauspaikka.  


 

Avoimet työpaikat Kuntarekry-sivuilla