Lähikuva nopeustestipelistä.
Nuoriso

Nuorisotalot

Kaksi rentoa ja mukavaa nuorisotaloa käytössänne:

Nuorisotalo Vantti
Kalannin nuokkari

Nuorisotaloilla on mahdollisuus pelailla mm. biljardia, pingistä, pleikkaria, pöytäfutista ja -lätkää, ilmakiekkoa yms. Voit myös tulla vaan viettämään aikaasi hyvässä seurassa. Nuokkarin aukioloaikana tilassa on aina nuorisotyön ammattilainen ohjaamassa, opastamassa ja valvomassa toimintaa. Voit toivoa ohjaajilta erikseen jotain ohjelmaa. Pyrimme toteuttamaan nuorten toiveita ja järjestämään erityisiä nuokkarihetkiä. Nuokkarit ovat kaikille avoimia ilmoitettujen ikärajojen puitteissa eli voit koska tahansa tulla tai mennä. Nuorisotilamme ovat päihteettömiä ja nuorisotilalla noudatetaan tiettyjä sääntöjä mukavan oleilun turvaamiseksi. Tarkemmat säännöt nuorisotaloilla voit käydä lukemassa tästä.

Löydät nuokkarien sivuilta tarkemmat tiedot aukioloista.

Nuorisotilojen kävijöiden tulee täyttää sähköinen henkilötietolomake, joka löytyy tämän sivun oikeasta yläkulmasta.

Seuraa nuorisopalveluiden somea!
Lisäksi meidät tavoittaa puhelimitse ja sähköpostitse, ohjaajien yhteystiedot löydät täältäYou can find more detailed information, such as the opening hours, on the youth clubs’ websites.

At the youth clubs, you can play pool, ping-pong, PlayStation, foozball, table hockey, air hockey, etc. You can also just come to chill out and have a cup of coffee in good company. For more detailed rules on substance abuse policy in the youth clubs, visit here.