Lähikuva nopeustestipelistä.
Nuoriso

Etsivä nuorisotyö


Etsivät nuorisotyöntekijät järjestävät kevään aikana avoimien ovien toimintaa +16-28-vuotiaille nuorille klo 17-19 seuraavasti:

VANTISSA
26.1
9.2
23.2 , poikkeuksellisesti klo 18-21!
9.3
23.3
4.5
1.6

KALANNIN NUOKKARILLA
19.1
2.2
16.2
2.3
16.3
30.3
13.4
27.4
11.5
25.5

***************************************************************


Etsivä nuorisotyö on alle 29-vuotiaille nuorille aikuisille. Etsivän nuorisotyöntekijän kanssa voit selvitellä elämäntilannettasi, suunnitella tulevaisuuttasi ja yhdessä pohtia tarvitsemiasi palveluita. Etsivä nuorisotyöntekijä kulkee rinnallasi pienin askelin yhdessä suunniteltuja tavoitteita kohti. Tavoitteet määräytyvät sinun haaveistasi ja unelmistasi. 

Etsivä nuorisotyö on sinua varten kun:

  • opinnot ovat keskeytyneet
  • etsit työkokeilu-, työ- tai opiskelupaikkaa
  • olet vailla asuntoa
  • olet keskeyttämässä armeijan tai siviilipalveluksen tai pohdit mitä tehdä palveluksen jälkeen
  • tarvitset apua arkeen tai asioiden hoitoon
  • kaipaat tukea elämässä ja tulevaisuuden suunnittelussa
  • kohtaat haasteita toimeentulossa
  • haluat tukea harrastuksissa tai kaverisuhteissa
  • haluat vain juttuseuraa
Etsiviin nuorisotyöntekijöihin voi ottaa yhteyttä myös nuoren huoltaja tai muu tukiverkosto, jos nuoren elämänhallintaan tai tulevaisuuden suunnitteluun kaivataan ammatillista palveluohjausta. Etsivä nuorisotyö on nuorelle maksutonta ja vapaaehtoista, mikä tarkoittaa sitä että saat apua juuri niissä asioissa joihin apua haluat! Tapaaminen voidaan sopia sinulle sopivaan paikkaan.

Yhteydessä etsiviin nuorisotyöntekijöihin voi olla soittamalla, sähköpostitse, whatsapilla, tekstiviestillä, facebookissa, instagramissa tai yhteyttä voi ottaa myös sivustolla: Etsivä - Etusivu (yhteysetsivaan.fi)

Etsivän nuorisotyön toimintamuodot

Etsivän nuorisotyön työmuotoja ovat palveluohjaus, yksilöohjaus, verkostoyhteistyö, kotikäynnit ja nuoren tukeminen elämän eri osa-alueilla.  Etsivä nuorisotyöntekijä tapaa nuorta kartoittaen tämän elämäntilannetta ja tulevaisuuden odotuksia. Tämän pohjalta mietitään yhdessä asiakkaan kanssa tukitoimet ja palvelumuodot, joita hän tarvitsee. Etsivä nuorisotyö on nuoren tukena niin kauan kuin nuori itse kokee tarpeelliseksi. Etsivän nuorisotyön asiakkuudessa tavoitteena on hoitaa yhdessä nuoren kanssa kaikki virastoasioinnit kuntoon. Tässä työssä teemme yhteistyötä alueen palveluntarjoajien kanssa. Etsivän nuorisotyöntekijän kanssa on mahdollista sopia tapaaminen ottamalla yhteyttä.

 

Etsivä nuorisotyö
Koulupolku 5
23500 Uusikaupunki

Etsivä nuorisotyöntekijä Nina Kuusisto-Huuskonen 044 705 5620
Etsivä nuorisotyöntekijä Erika Raitanen 050 383 0891


etsiva.nuorisotyo@uusikaupunki.fi

Etsivä nuorisotyö Facebookissa
Etsivä nuorisotyö Instagramissa

Etsivää nuorisotyötä tukemassa:
Logo aluehallintovirasto