Suomi
Liikunta

Liikuntapaikkavaraus

Liikuntasalit

Uudessakaupungissa on 14 sisäliikuntatilaa, jotka soveltuvat kokonsa ja varusteluidensa puolesta monipuolisesti erilaiseen liikuntaan. Salikohtaisessa esittelyssä voi tustustua jokaiseen saliin yksityiskohtaisemmin.

Liikuntapalvelut hoitaa ja hallinnoi opetuskäytössä olevien koulujen liikuntasalien käyttöä arkisin klo 16-22, lauantaisin ja sunnuntaisin sekä kesäisin. Haapaniemen ja Seikowin liikuntasalit ovat käytössä klo 8-22.

Vakiovuorojen hakuaika on vuosittain toukokuun loppuun mennessä ja vuorot myönnetään kesäkuussa.
Kaikki vakiovuorot on haettava Liikuntasalien vakiovuorohakemus -lomakkeella.
Vapaita liikuntasalivuoroja voi hakea ympäri vuoden.

Liikuntasalien käyttö on joka tunnin osalta maksullista. Myös turnaukset, pelit ja ottelut ovat maksullisia (vakiovuorohinta). Hintoihin lisätään voimassaoleva alv, paitsi yhdistyksillä alv sisältyy hintaan. Paikallisten yhdistysten järjestämissä konserteissa, messu- ja kirpputoritapahtumissa jne. tunnin hinta on vakiovuorohinta koko varauksen ajalta.

Liikuntasalivuoron hakeminen

Liikuntasalivuoroa haetaan varausjärjestelmän avulla, jonne kirjaudutaan omilla tunnuksilla.
Tästä Julius-varausjärjestelmään
Tästä Julius ohjeet

HUOM! Liikuntapalveluiden pitää hyväksyä varaushakemus ennen kuin salivuoro on käytettävissä (salivuorojen hyväksynnät arkipäivisin).

Liikuntasalivuoron maksaminen

Voit maksaa salivuoron joko laskulla ja uimahallin kassalla.
Osaan liikuntasaleista on verkkomaksumahdollisuus, lue tästä:

Urheilukentät ja jäähalli

Julius varausjärjestelmän kautta pystyy varaamaan myös jäähallin ja urheilukenttien vuoroja. Järjestelmässä on 12 Uudenkaupungin ulkokenttää.

Salien tiedustelut
(arkipäivisin)
Outi Soininen
puh. 050 383 5303

Heidi Vuori
puh. 050 552 5432

Tästä Julius -varausjärjestelmään

Liikuntasalien kesävuorot ajalle 1.5.-31.7. tulee hakea Julius varausjärjestelmän kautta 15.4. mennessä. Salien kesäkäyttö keskitetään osaan saleista.

Liikuntasalien vakiovuorot lukukaudelle (1.8.-30.4.) tulee hakea 31.5. mennessä. Vakiovuorohakemus tulee tehdä salivuorojen vakiovuorohakemus -lomakkeella.

Jäähallin vakiovuorot lukukaudelle tulee hakea Julius-varausjärjestelmän kautta 31.5. mennessä.