Suomi
Kulttuuri ja vapaa-aika
Kulttuuri ja vapaa-aika

Kuvataidenäyttelyt

Crusellin Liljelund-halli Uudessakaupungissa
Uudessakaupungissa on useita eri näyttelytiloja, joissa voi nauttia monipuolisesta kuvataiteesta. Kaupungin ylläpitämiä kuvataidenäyttelytiloja löytyy Kulttuurikeskus Crusellista sekä Uudenkaupungin ja Kalannin kirjastoista. Kaupungissa on myös yksityisiä gallerioita.

Kulttuurikeskus Crusellin Liljelund-hallin näyttelytilassa järjestetään vuoden aikana useita kuvataidenäyttelyitä. Tilassa järjestetään vuosittain myös Vakka-Suomen kansalaisopiston kevätnäyttelyt.

Liljelund-hallin aukioloajat:
ma 10-16
ti 10-18
ke-pe 10-16

Lisäksi:
la 19.9. klo 11-21

Taidenäyttelyiden rekisteriseloste:
Uudenkaupungin museo ylläpitää näyttely- ja tapahtumakutsuja varten kutsuvieraslistaa. Kaikissa listaan liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä museon toimistoon museo@uusikaupunki.fi
Lista koostetaan valitsemalla kutsuttavat museon sidosryhmistä tai yksittäiseen näyttelyyn liittyvistä sidoksista. Listaa käytetään tapatumakutsujen lähettämiseen ja tapahtumien vierasjärjestelyihin, ja käsittely perustuu museon tarpeeseen järjestää näyttelyilleen markkinointitapahtumia.
Kutsuvieraslista sisältää kutsuttujen henkilöiden nimet ja yhteystiedot, sekä tarpeen mukaan itse tilaisuuteen liittyviä lisätietoja. Tietoja ei luovuteta muille osapuolille.
Rekisteröitynä sinulla on oikeus:
  • saada pääsy henkilötietoihisi
  • pyytää tietojen oikaisemista
  • pyytää tietojen poistamista
  • pyytää että tietojasi ei enää käsitellä (markkinointikielto). Käyttääksesi tätä oikeutta, voit lähettää vapaamuotoisen pyynnön osoitteeseen museo@uusikaupunki.fi

Liljelund-hallin näyttelyt 2020

  • 2.-29. syyskuuta: Toivontuoja-näyttely (luotu Kokeile taidetta! -kampanjan pohjalta)
  • 5.-29. lokakuuta: Kauneus sydämessäni asukoon, Kynnys ry
  • marraskuussa: Vakka-Suomen taideyhdistyksen vuosinäyttely
Varmista tarkemmat näyttelyajan tapahtumakalenterista.

Varaukset

Crusellin Liljelund-hallissa järjestettävästä kuvataidenäyttelytoiminnasta vastaa Uudenkaupungin kulttuuripalvelut. Mikäli olet kiinnostunut varmaan tilan omaa näyttelyäsi varten, ole yhteydessä osoitteeseen joni.pietilainen(at)uusikaupunki.fi.
Uudessakaupungissa on myös yksityisiä gallerioita. Lisätietoa näistä eri näyttelytiloista löydät alla olevista linkeistä.
Haluatko mukaan Crusellin kuvataidenäyttelyiden sähköpostilistalle?
Siirrymme vuoden 2019 aikana sähköisiin kutsuihin, joten jos haluat mukaan postituslistallemme, niin klikkaa tästä linkistä ja täytä yhteystietosi.
Käyntiosoite:
Kullervontie 11A, 23500 Uusikaupunki
Postiosoite:
Näyttelytilaan osoitettu posti: Uudenkaupungin kulttuuritoimisto,PL 37, 23501 Uusikaupunki
Uudenkaupungin kulttuuripalvelut
Kulttuurituottaja Joni Pietiläinen

puh. 040 8486404
joni.pietilainen(at)uusikaupunki.fi