Suomi
Kulttuuri ja vapaa-aika
Kulttuuri ja vapaa-aika

Yhdistys- ja järjestöyhteistyö Uki

Yhteistä kumppanuutta -hanke on Uudenkaupungin, Laitilan ja Pyhärannan kuntien kaksivuotinen hanke, jonka keskeisenä tavoitteena on kehittää kuntien kesken hyviä yhdistysyhteistyön, kansalaisaktiivisuuden ja osallisuuden parantamisen käytäntöjä. Lisäksi tavoitteena on kuntien yhdistysyhteistyön kehittäminen Vakka-Suomen alueella ja yhteistyön tiivistäminen maakunnan järjestöfoorumin kanssa.

Uudenkaupungin kuntakohtaisena tavoitteena on viedä käytäntöön Meidän kaupunkimme -yhdistysohjelmaa ja luoda yhteistoiminnan rakenne yhdessä yhdistystoimijoiden kanssa ohjelman toimenpide-ehdotusten mukaisesti.

Yhteistä kumppanuutta -hanke on Uudenkaupungin kaupungin, Laitilan kaupungin ja Pyhärannan kunnan yhteishanke, joka on saanut rahoitusta Leader Ravakalta. Hanketta hallinnoi Uudenkaupungin kaupunki.

Hyvää oloa ja osallisuutta – ole mukana #olemukanaUki

 
Leader ravakan logo.
Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahaston logo.
Leader ravakan logo.

Yhteistä kumppanuutta -hanke järjestää yhdistyksille ja järjestöille suunnattuja maksuttomia Teams -koulutuksia kesän aikana.

Uudenkaupungin hyvinvointi- ja vapaa-aikapalveluiden tekemässä kyselyssä yhdistys- ja järjestötoimijat ilmaisivat tarpeen etätyöskentelyn alustakoulutukselle. Siinä missä etänä järjestettävät tapahtumat nähtiin yleisesti hyvänä vaihtoehtona lähitapaamisille, kaivattiin kuitenkin virtuaalitoimintojen alustojen käyttöön lisää koulutusta. Tarpeeseen vastataan kesän aikana.

Koulutusta järjestetään maanantaisin 29.6., 13.7., 20.7. ja 10.8. Jokaisena päivänä koulutusta on klo 9-10 sekä iltapäivällä klo 15-16. Paikkana toimii kulloiseenkin koulutustilaisuuteen ilmoittautuneiden määrän mukaan, joko palvelupiste Passarin, Kulttuurikeskus Crusellin tai virastotalo Mörnen tilat (Mörnessä, mikäli osallistujia yhdellä kertaa n. 10 tai enemmän).

Mukaan pääsee ilmoittautumalla allekirjoittaneelle joko sähköpostilla petri.nystrom@uusikaupunki.fi tai puhelimella numeroon 040 149 5450. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä oman ja edustamasi tahon nimet sekä koulutuskerta, johon haluat osallistua. Ilmoittautuminen on tärkeää, jotta varmistamme oikein mitoitetut koulutustilat.

Kesäisin terveisin

Petri Nyström

Järjestökoordinaattori,

Yhteistä kumppanuutta -hanke

040 149 5450

petri.nystrom@uusikaupunki.fi

#olemukanaUki

Tiedoksi:

SPR Varsinais-Suomen piirin kysely järjestöjen tilasta

Liitteenä kooste Suomen Punaisen Ristin Varsinais-Suomen piirin kyselystä järjestöjen tilasta korona-aikana     varsinaissuomalaisille järjestöille.


Kysely poikkeusolojen vaikutuksesta kolmannen sektorin toimijoille

Kyselyn vastaamisaika päättyi 20.5. Laitan kyselyn tuloksista koosteen tänne kesäkuun aikana.

Suuri kiitos kaikille vastanneille!

Kesäterkuin
Petri / Järjestökoordinaattori

Järjestökoordinaattori
Yhteistä kumppanuutta -hanke
Petri Nyström
puh. 040 149 5450
petri.nystrom@uusikaupunki.fi

Järjestökoordinaattori toimii yhdistysten ja kuntien välisenä yhteyshenkilönä. Koordinaattori suunnittelee hankkeen toteutuksen yhteistyössä kuntien kanssa sekä organisoi ja toteuttaa suunnitelmat ja toimenpiteet.