Kaupunki ja hallinto
Kaupunki ja hallinto

Walk in -koronarokotuspäivät Uudenkaupungin yhteistoiminta-alueella

Rokotuspäivään ei tarvitse varata aikaa etukäteen, vaan ilmoittautuminen tehdään saapumisen yhteydessä Kela-kortilla tai muulla henkilötodistuksella. Rokotustilaisuudessa tulee käyttää kasvomaskia ja huomioida turvavälit.

Rokotuspäivät ja annettavat rokotteet:

Torstaina 21.10. klo 9-11 ja 13-16 (Rokottamo, Uusikaupunki)
rokotteena BioNTech-Pfizerin Comirnaty ja Moderna

Perjantaina 29.10. klo 9-11 ja 13-16 (Rokottamo, Uusikaupunki)
rokotteena BioNTech-Pfizerin Comirnaty

Lauantaina 30.10. klo 10-14 (Rokottamo, Uusikaupunki)
rokotteena BioNTech-Pfizerin Comirnaty


Voit tulla Walk in -rokotuspäivään: 
  • Jos haluat ottaa ensimmäisen koronarokotuksen ja olet jo täyttänyt 12 vuotta.
  • Jos haluat aikaistaa tehosterokotuksesi ajankohtaa ja ensimmäisestä rokotuksesta on kulunut vähintään kuusi viikkoa. Varmista, että kyseisenä päivänä on jaossa sitä rokotevalmistetta, jota olet saanut myös 1.annoksena.
  • Olet U-soten kuntalainen (Uusikaupunki, Kustavi, Vehmaa, Taivassalo, Pyhäranta), opiskelet alueen oppilaitoksessa tai oleskelusi täällä kestää pidempään kuin kaksi kuukautta.
  • Voit hakea kolmannen rokotteen
    • jos kuulut THL:n määrittelemiin ryhmiin voimakkaasti immuunipuutteisista henkilöistä (Kolmas koronarokoteannos - Infektiotaudit ja rokotukset - THL) ja toisesta rokotteesta on kulunut vähintään 2 kuukautta.
    • jos olet saanut 1. ja 2. rokotteen 3-4 viikon annosvälillä ja toisesta rokotteesta on kulunut vähintään 6 kuukautta (varovaisuusperiaatteen vuoksi THL ei toistaiseksi suosittele kolmatta rokoteannosta alle 30-vuotiaille miehille, jotka eivät kuulu voimakkaasti immuunipuutteisten ryhmään).
    • Jos olet epävarma oletko oikeutettu kolmanteen rokoteannokseen, jätä viesti puhelinautomaattiin p. 02 4612 517.
Mikäli haluat aikaistaa tehosterokotuksesi (2. annos) ajankohtaa, on tämä mahdollista aikaisintaan 6 viikon kuluttua ensimmäisestä rokotteesta. Tässä tapauksessa jätä viesti puhelinautomaattiin 02 4612 517 tai saavu walk in -rokotuspäivään!