Suomi
Uudenkaupungin sivistys- ja hyvinvointikeskus

Demotila

Tiedottamisen tärkeäksi välineeksi on otettu käyttöön Demotila. Tilassa tullaan esittelemään uudenlaisia oppimistiloja ja niiden kalusteita sekä laitteita kaupunkilaisille. Myös suunnittelukilpailun ratkettua suunnitelmia esitellään laajasti tilassa. Tilan idea on olla sivistys-ja hyvinvointikeskus pienoiskoossa. Siksi on tärkeää, että myös tilaa käytetään - oppilaitosten, yritysten, seurojen, järjestöjen ja yhdistysten toimesta. Näin syntyvä uusi toimintakulttuuri mahdollistaa tulevan monitoimitalon uuden toimintamallin.

Tilan keskeinen tavoite on testata kalusteet ja laitteet huolellisella tutkimisella. Varsinaiset kalusteet ja laitteet tullaan hankkimaan vasta 2022, joten testaamiseen ja kehittämiseen on runsaasti aikaa.
Tila on myös tärkeä koulutusympäristö. Oppilaat ja henkilökunta yhdessä muiden käyttäjien kanssa tutustuvat uuteen toimintatapaan. 

On ilahduttavaa, että hyvin monet ovat jo osanneet tiedustella tilaa omien tilaisuuksiensa käyttöön. Tiloissa on erittäin hyvä mahdollisuus järjestää laadukkaita kokous-ja opetustapahtumia. Tilassa on uudenaikainen laitteisto esittämiseen sekä uusia laitteita hyödynnettäväksi eri tilanteissa mm. laser-leikkuri, 3D-tulostin ja VR-laseja (virtuaalinen todellisuus).

Tilan varauksia voi tiedustella:
Inkeri Parviainen 050-568 6231
 

Seuraa meitä myös instagramissa ja facebookissa  @demotila 

Anna meille palautetta oheisen linkin tai QR-koodin kautta. 

https://forms.gle/JNeFo5jUjepw62YG8

Palautetta Demotilasta pääset lukemaan osoitteesta: https://sites.google.com/edu.uki.fi/demotila-palaute
QR-koodi demotilan käyttäjäkyselyyn

Kuvia demotilasta

sisäkuva demosta.
sisäkuva demosta.
sisäkuva demosta.

Anna palautetta ja seuraa meitä

Seuraa meitä myös instagramissa ja facebookissa @demotila 
 

Anna meille palautetta oheisen linkin tai QR-koodin kautta: 
https://forms.gle/JNeFo5jUjepw62YG8


Palautetta Demotilasta pääset lukemaan osoitteesta: 
https://sites.google.com/edu.uki.fi/demotila-palaute