Suomi
Asuminen ja ympäristö
Asuminen ja ympäristö

Asuminen

Vaikka Uusikaupunki on melko pieni kaupunki, asukkaita noin 15 500, on täällä hyvät palvelut, monipuoliset liikuntamahdollisuudet ja mielenkiintoista kulttuuritarjontaa - toisin sanoen Uusikaupunki on hyvä paikka asua ja elää.
Viihtyisän ja idyllisen kaupunkikeskustan läheisyydessa on erityyppisiä lähiöitä. Kaupungin keskustasta ei ole pitkä matka maaseudullekaan.
Varsinaiseen kantakaupunkiin on liitetty neljä maalaiskuntaa: Uudenkaupungin maalaiskunta, Pyhämaa, Lokalahti ja Kalanti.
Pitkä rantaviiva antaa mahdollisuuden asumiseen myös meren rannalla tai sen läheisyydessä. Onhan meillä "meri iha rannas"!
 
Vakka-Suomen Sydänyhdistys Ry pystyttää valtakunnallisen sydänviikon kunniaksi kaikille avoimen Hyvinvointia luonnosta -rastipolun 15.4.21 - 29.4.21 väliseksi ajaksi Käätyjärven ympäristöön.
Reitti on pituudeltaan noin kaksi kilometriä ja...
Uudenkaupungin kaupunki ilmoittaa haettavaksi avustukset yksityisteiden kunnossapitomenoihin.
Avustushakemus tulee palauttaa 6.5.2021 mennessä  ja on se tehtävä teknisen lautakunnan...

Lokalahden nuortentuvalle ja sen naapurissa olevalle asuintalo Kankareelle etsitään ostajia.
Kiinteistöt sijaitsevat Lokalahden keskustassa osoitteissa  ...

Sivun yläkuvassa on kottikärryissä risuja pihan siivouksen jäljiltä.

Uudenkaupungin jätehuoltopalvelut tiedottaa vuoden 2021 puutarhajätteiden maksuttomasta vastaanotosta

Risut ja oksat maksutta seuraavasti:

VSV-Energian...
Kävelyn ja pyöräilyn edellytyksiä pyritään parantamaan kunnissa ympäri Suomea ja myös valtio pitää tärkeänä tukea rahallisesti tätä kehitystä. Liikenne- ja viestintävirasto Traficom jakoi kuntiin avustuksia tälle vuodelle yhteensä 530 000 euroa ja...
Remeon käsittelylaitokseen voi toimittaa kierrätyspisteisiin sopimattomat jätteet.
Uudenkaupungin kaupungin alueella on voimassa kiinteistökohtainen jätehuoltojärjestelmä. Jokainen kiinteistö on velvoitettu tekemään jätehuoltosopimus jätehuoltoyrityksen kanssa joko itsenäisesti tai kuulumalla johonkin kimppa-astiaan. Ilman...